joy in creating

Enjoy Quality (mei 2019 – heden)

 


Communicatie is het allerbelangrijkste onderdeel van ieder bedrijf. Communicatie vindt plaats tussen mensen. Om mensen te betrekken, te motiveren en in beweging te brengen is er innovatieve communicatie nodig. Enjoy Quality is een creatief communicatiebureau waar Hilda meedenkt, oplossingen zoekt en een klankbord kan zijn voor ieder type bedrijf. Samen bedenken we praktische en creatieve oplossingen voor ieder vraagstuk.

Het Friese Museumdorp (mei 2016 – mei 2019)

 

Het openluchtmuseum in Allingawier is een authentiek terpdorpje gelegen in het veenweidegebied van de zuidwesthoek. Hier ligt de bakermat van het Friese stamboekvee, dat wereldwijd beroemd is. Het Friese Museumdorp toont met een verhalend concept de evolutie van een terpdorp en de rijke geschiedenis van haar voorouders. Het is belangrijk dat regionale en internationale toeristen kennis kunnen maken met het erfgoed. In het dorp wordt de Friese mienskip getoond, de blauwprint van de Friese cultuur.

Het Friese Museumdorp is de rechtsopvolger van de stichting Aldfaers Erfroute. Deze route was de laatste jaren danig in de versukkeling geraakt. Noodgedwongen zijn verscheidene panden verkocht om overeind te blijven.

Er is sinds december 2016 een nieuwe directie die onder leiding van museumdirecteur Hilda van der Meulen een voortvarend concept heeft bedacht. Het roer is volledig omgegooid om continuïteit te kunnen waarborgen en het museum klaar te stomen voor de toekomst. Er is onlangs een horecagelegenheid gerealiseerd en ook werkt het museum samen met andere toeristische trekpleisters in de regio.

Erfgoed laat zien waar we vandaan komen, wie we zijn en welke ontwikkeling we doormaken. Het is belangrijk om die monumenten door te geven aan toekomstige generaties. Anderhalf jaar geleden stapte ik graag in als directeur omdat ik het belangrijk vind dat dit unieke dorp blijft bestaan. Het is zó Fries en laat zó goed ons cultuurhistorisch erfgoed zien. Ik wilde het niet toelaten dat hier de deuren gesloten zouden worden.”, aldus de museumdirecteur.

 

Co-founder en creative producer van Farmhouse film en tv

 

In 2010 richtte Hilda samen met Klaas de Jong, Farmhouse film&tv op. Met als doel projecten maken voor entertainment en projecten die een cognitieve positive ontwikkeling teweegbrengen. Een relatie met Hollywood lag voor de hand vanwege haar netwerk, en kennis van de filmindustrie in Los Angeles. Dit was het begin van een succesvolle samenwerking, een Fries bedrijf met een “Hollywood” mindset. Zoals o.a. Michiel de Ruyter en Redbad geproduceerd zijn. Hieronder nog een aantal films;

Penny’s Shadow

De zwarte hengst Shadow, in de film een nakomeling van één van de dramatisch omgekomen reddingspaarden van Ameland, woont in een stal op de kampeerboerderij. Een naar ongeluk heeft Shadow onbetrouwbaar gemaakt. Kai (Levi van Kempen) heeft nu een andere grote liefde; hij is dol op kitesurfen. Lisa (Liza Sips) houdt zielsveel van paarden. Eigenlijk kan ze beter met paarden overweg dan met mensen. Ze weet zeker dat ze het mooie paard uiteindelijk zou kunnen temmen door hem weer vertrouwen in mensen te geven. Na heel veel avonturen is het uiteindelijk Shadow die ervoor zorgt dat het voor iedereen een onvergetelijke vakantie wordt.

Gouden Film en Cine Kid Award

Penny’s Shadow bereikt in juli 2011 de status van Gouden Film. Sinds de Nederlandse bioscooprelease op woensdag 8 juni hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film gezien. De 12-jarige Aaltje Valk in de Hollandsche Manege in Amsterdam overhandigt op 11 juli de Gouden Film aan de acteurs Liza Sips, Valerie Pos en Ruben Arnhem én aan Anneke Smit van het paardenmagazine Penny.
Penny’s Shadow wint in 2011 de Cine Kid Award voor beste Nederlandse Kinderfilm.

Verlieft op Ibiza

De film vertelt vier verhalen van Nederlanders van alle leeftijden in Ibiza, die alle tot een climax komen bij een optreden van dj Armin van Buuren. Lex (Rick Engelkes) is een 55-jarig voormalige rockster die ooit succes had in Japan met zijn muziek. Tegenwoordig leeft hij in vergane glorie, al probeert hij zijn rocksterimago wanhopig te behouden. Hij wordt in zijn woonplaats Ibiza vergezeld door zijn drie dochters; de 31-jarige Zara (Gigi Ravelli), de middelste zus Lizzy (26) (Sanne Vogel) en de 21-jarige Bibi (Marly van der Velden). Zara is een succesvolle modeontwerpster die al tijdenlang gestrest is vanwege de promotie van haar recente bikinicollectie. Haar echtgenoot Pim (David Lucieer), met wie ze twee kinderen Jasper en Sem heeft, kan enkel dromen van affectie en voelt zich miserabel in een gefaald huwelijk. Tijdens het verblijf in Ibiza, gaat hij vreemd met Zara’s jongere, wilde en verleidelijke zus Bibi. Bibi, verveeld en op zoek naar sensatie, trekt Pim in haar web van drugs en seks.

Bennie Stout

De avonturen familiefilm BENNIE STOUT speelt zich af in de jaren 30. Benjamin Bennie Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennies vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen.Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren.Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de stoute kinderen in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als stout jongetje moet je mee in de zak naar Spanje en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

 

 

 

acting in movies

 

Check out the International Movie Data Base:

https://www.imdb.com/name/nm0886165/

 

 

 

 

 

 

 

[/bgsection]